کارگاه صفر تا صد حقوق ثبت

• توسط barghi
  • اکتبر 31, 2019

دپارتمان حقوق دانشگاه غیرانتفاعی طلوع مهر برگزار می کند:

قابل توجه وکلای گرامی

کارمندان دفاتر رسمی

دانشجویان کلیه مقاطع رشته حقوق

و کلیه علاقمندان در رشته حقوق …

حقوق ثبت جز دروس تاثیرگذار و با اهمیت و با ضریب بالا در آزمون هایی همانند اختبار،دفاتر اسناد رسمی و آزمون مشاوران حقوقی می باشد و هم از جهات کاربردی بودن برای افراد دارای مشاغل حقوقی و مرتبط با این دوره که تسلط و دانش کافی درباره آن میتواند کمک بزرگی به داوطلبان و شاغلین در حوزه حقوق نماید .

ثبت در لغت به معنای استواری، پایداری و برجا بودن و نیز قرار دادن و نگاشتن در دفتر و یاداشت کردن نیز آمده است؛ نمونه ثبت را می‌توان در کلماتی همچون ثبت احوال، ثبت اسناد، ثبت شرکت و ثبت نام مشاهده کرد که معنا و مفهوم آن را پررنگ می‌کند.
به گزارش گروه وکلای رسمی، در اصلاح حقوقی ثبت، به مجموعه اعمال حقوقی و اداری گفته می‌شود که به‌واسطه آن اوراق و فهرست‌هایی در دفاتر ایجاد شده و تغییر، زوال و انتقال حقی یادداشت می‌شود.

در این کارگاه به سرفصل های زیر خواهیم پرداخت :

اشنایی با ثبت عمومی املاک

تجمیع ، تفکیک و افراز املاک

مراجع رسیدگی به اختلافات و اشتباهات ثبتی

این کارگاه از تاریخ 16 آبان ماه 1398 آغاز و در 3جلسه (23 و 30 آبان ماه )، ساعت 14 الی 16 همراه با اعطای مدرک به شرکت کنندگان در دوره برگزار خواهد شد.

در این دوره مهارت افزایی از صفر تا صد حقوق ثبت با شما هستیم، همراه ما باشید

عزیزانی که به صورت آزاد ثبت نام می نمایند با معرفی و ثبت نام 3 نفر میتوانند از 20% تخفیف شهریه برخوردارشوند.

ثبت نام های گروهی( حداقل 3نفر) نیز شامل 20% تخفیف شهریه خواهند بود.

در راه موفقیت همراهتان هستیم، با ما همراه باشید..

سامانه ثبت نام آنلاین

• googleplus