دوره آموزشی مسائل مالی در اکسل

• توسط barghi
  • اکتبر 31, 2019

دپارتمان مالی و حسابداری دانشگاه غیرانتفاعی طلوع مهر برگزار می کند:

از بین نرم‌افزارهای آفیس، اکسل قدرتمندترین و کاربردی‌ترین نرم‌افزار کمکی در حسابداری است. نرم‌افزار اکسل به‌ نوعی با شغل حسابداری پیوند خورده است و می‌تواند مکمل مهارت‌ها و توانایی‌های یک حسابدار قرار گیرد. در تهیه گزارشات مالی، اکسل یکی از نرم‌افزارهای مهم برای حسابدارن به شمار می‌آید که یادگیری آن به‌عنوان پیش‌زمینه استفاده از نرم‌افزارهای حسابداری از اولویت ویژه برخوردار است و یک امتیاز برای کارجویان حسابداری است. با توجه به اهمیت این نرم‌افزار در حسابداری و در راستای تقویت این مهارت در حسابداران، مرکز مهارت افزایی طلوع مهراقدام به برگزاری دوره‌ای تحت عنوان کاربرد اکسل در حسابداری کرده است. همه حسابداران از مبتدی می­‌توانند از مزایای مهارت‌های ایجاد شده این دوره بهره ببرند.

دوره آموزش مسائل مالی در نرم افزار اکسل (Excel) با تدریس استاد گرامی جناب آقای صابری عضو هیات علمی دانشگاه

تاریخ شروع دوره : 13آبان ماه 1398 ( 10 جلسه دوشنبه ها) ساعت 17:30 الی 19:30

با معرفی و ثبت نام 3 نفر از 20% تخفیف ثبت نام بهره مند شوید.

ثبت نام های گروهی ( بیشتر از 3 نفر ) از 20% تخفیف برخوردار خواهند شد.

برای موفقیت شما همراهتان هستیم، با ما همراه باشید …

سرفصلها

آشنایی کلی با اکسل و ایجاد فایل و ذخیره سازی آن
تشریح انواع روشهای ورود داده در اکسل